6414NK
HEERLEN
tel. 045-5286404

Heksenberg 2 - WDZ 2 1-5 (1-3) 25 september 2022

Met het nazomerse zonnetje schijnend op het kunstgrasveld van Heksenberg waren alle facetten aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken. De meegereisde supporters werden dan ook niet teleurgesteld. Vroeg in de wedstrijd kreeg WDZ een penalty, nadat er een overtreding werd begaan op Bram Beugels in de vijandelijke 16 meter. Dean Swinkels benutte vervolgens koelbloedig de penalty.
Door een goede organisatie en onderlinge communicatie stond de verdediging van WDZ als een huis waardoor het team van Dean Paas constant grip had op de wedstrijd. Dean Canisius wist na enkele fraaie dribbels in de eerste helft twee keer tot scoren te komen. Vervolgens verzwakte de concentratie even een moment waardoor met rust een stand van 1-3 op het scorebord stond.
WDZ kwam hierna gefocust en gretig uit de kleedkamer, het gevolg hiervan was dat Dean Canisius vlak na rust zijn hattrick compleet kon maken. De mannen uit Bocholtz hielden vervolgens de volledige tweede helft het overwicht. Na een strakke indraaiende corner van Bram Beugels kon Rick Kisters à la Dick Nanninga de bal verwoestend tegen de touwen koppen. Dit zorgde voor een 1-5 stand, dit werd uiteindelijk ook het eindresultaat. Met 3 punten in de pocket kon WDZ tevreden terug naar Bocholtz reizen.