Wedstrijdsecretariaat - WDZite
Menu
Widgets

Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretariaat
Harrie Kisters
Bethlehemstraat 12
6351 LB Bocholtz
0683659315 / 0455444338
wedstrijdsecretaris.wdz@gmail.com

Wedstrijdsecretaris

Voor jeugd en senioren is er één wedstrijdsecretaris, Harrie Kisters. Onder zijn verantwoordelijkheid vallen het opstellen en communiceren van de competitie indelingen, wedstrijdschema's, het toewijzen van scheidsrechters, het toewijzen van de kleedlokalen, het verwerken van wijzigingen van wedstrijden binnen de competitie indelingen en het verwerken van de uitslagen.

Accommodatie

Het indelen van kleedlokalen en velden wordt door Ivo Brauers gedaan. Hij stelt een schema op van beschikbare accommodatie en doet dit de wedstrijdsecretaris toekomen.

Wedstrijdprogramma

Het wedstrijdprogramma wordt voor jeugd en senioren opgesteld door de wedstrijdsecretaris. Uitsluitend de wedstrijdsecretaris hangt de tweewekelijkse wedstrijdschema's op de publicatieborden van senioren en jeugd. Wijzigingen uitsluitend door de wedstrijdsecretaris aan te brengen.

Wijzigingen wedstrijden

Bij wijzigingen van wedstrijden wordt het opgestelde schema wedstrijdwijziging gebruikt. Senioren en jeugdafdeling zorgen ervoor dat alle leiders van dit schema op de hoogte zijn.

Uitslagen

De uitslagen van competitie- en bekerwedstrijden worden door de scheidsrechter of de jeugd(spel)leider in de Wedstrijdzaken-app vermeld. Zodoende verschijnen deze dan automatisch in voetbal.nl en op de WDZ website. Bij de wedstrijden van de JO10, JO9, JO8 en JO7 worden eveneens de uitslagen middels deze wedstrijdzaken-app vermeld. Deze verschijnen niet op de website. Voor de veteranen geldt de Wedstrijdzaken-app niet. De uitslagen van de wedstrijden van de pupillen en veteranen alsjeblieft naar pr@vvwdz.nl en wedstrijdsecretaris@vvwdz.nl mailen.

Klikmodellen digitaal wedstrijdformulier

De KNVB heeft klikmodellen gepubliceerd om te oefenen met het invullen van een digitaal wedstrijdformulier. Via onderstaande links kun je die modellen openen:
DWF voor categorie A en DWF voor categorie B

Wedstrijdformulier nood

Wanneer het door storingen niet mogelijk is het DWF in Sportlink in te vullen kun je een noodformulier invullen. Dit kun je ophalen door hier te klikken.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!