Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Op tweede paasdag serveerde WDZ voetballend de paasbrunch. Schraalhans was niet bepaald keukenmeester. WDZ won in een prima wedstrijd met 2-0 van Sporting H.A.C.

Beide teams hadden in de beginfase moeite met het hobbelige speelveld. WDZ kreeg al snel de wedstrijd onder controle. In de 15de minuut deed de Pat-o-maat zoals zo vaak zijn werk: kleine kansje d’rin, doelpunt d’ruit, 1-0 door Patrick Stommen. Ondanks de volledige grip op de wedstrijd werd de voorsprong niet uitgebouwd.

In beginfase van de tweede helft had WDZ het even lastig. Net op het kantelmoment zorgde Ken Slangen met een rush vanaf eigen helft voor 2-0. Kansen over en weer bleven onbenut, waardoor de overwinning niet meer serieus in gevaar kwam.

Tekst: Noël Souren
Foto’s: Huub Schepers