BIZAR WEDSTRIJDVERLOOP BIJ WDZ 2-VV BORN 2

29 augustus 2021 11:45

Nog niet vertoond op de Bocholtzerheide en het zal ook wel niet zo gauw meer vertoond worden, het scoreverloop bij de oefenwedstrijd van de reserves van WDZ en vv Born.

Het leek wel of de thuisploeg bij het eerste fluitsignaal nog in het kleedlokaal was: 0-1 na 2 minuten, 0-2 na 4 minuten en 0-3 na 7 minuten. Een grote nederlaag leek zich af te tekenen, maar niets van dat alles. WDZ reorganiseerde en sloot de gelederen, Born leek iets gas terug te nemen. Het gevolg was een duel dat zich hoofdzakelijk op het middenveld afspeelde, met nauwelijks nog spektakel in de beide strafschopgebieden. Ruststand 0-3.

In de tweede helft werden aan beide kanten verse krachten ingebracht. De thuisploeg kreeg nu de overhand en dwong de tegenstander terug op eigen helft. De WDZ doelman werd niet of nauwelijks nog op de proef gesteld, WDZ kreeg kansen, maar om deze nu echt uitgesproken te noemen voert ook weer te ver. In de stand kwam dan ook geen verandering meer en bleef het een bizar gegeven: een wedstrijd met 3-0 verliezen in de eerste zeven minuten.