SEIZOEN WDZ 1 KLAAR NA NACOMPETITIE-SPEKTAKELSTUK

14 juni 2022 14:00

Na een spektakelstuk in Stramproy is WDZ 1 uitgeschakeld in de nacompetitie voor een plek in de tweede klasse. Na verlenging was Brevendia met 4-3 te sterk. Op wilskracht maakten de mannen van WDZ een 3-1 achterstand goed. De gelijkmaker werd een paar minuten voor tijd binnen geschoten. In de laatste minuut werd zelfs nog bijna de winnende treffer gemaakt.

Het lange seizoen bleek in de verlening uiteindelijk zijn tol te eisen. Al snel in de verlenging scoorde Brevendia de 4-3. WDZ probeerde wat het kon, maar de energie vloeide weg. Ook de vele meegereisde supporters konden daar met hun aanmoedigingen niks meer aan veranderen. Verschillende spelers liepen blessures op, waardoor WDZ het duel uiteindelijk met tien man werd geeindigd. Brevendia kreeg nog een aantal flinke kansen, maar ook daar was de scherpte eraf.

Ondanks de nederlaag konden de mannen van Martin Kremers met opgeheven hoofd het veld verlaten. Niet alleen vanwege de strijdlust in deze wedstrijd, maar ook vanwege de prestaties in het hele seizoen. De nacompetitie was al een toetje op het toch al zo geslaagde siezoen. Werd eerder in het seizoen op doelsaldo naast een periodetitel gegrepen, op de laatste speeldag werd alsnog nacompetitie behaald.

En bij terugkomst in Bocholtz zorgde het feest van de WDZ Vrouwluuj dat nog in volle gang was ervoor dat de stemming er al snel weer in zat.