Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Voor de 3de keer dit seizoen tegen Bekkerveld O9-4 en ook vandaag weer veel vermaak voor de toeschouwers. WDZ neemt direct het initiatief, Stan komt door en tikt de 1-0 binnen. Binnen 2 minuutjes komt Bekkerveld langszij, 1-1.

Om en om wordt er gescoord. 2-1 door Senn, mooie controle en dan hoog over de keeper. Uit een snel genomen hoekschop wordt iedereen verrast, 2-2. Voor rust een hoekschop van Senn, strak voor de goal door, Mees tikt hem binnen, samen wordt deze gevierd en dan gaan we rusten.

Na de rust spelen we dan even powerplay, die 2 doelpunten verschil moeten er komen om Bekkerveld op de knieën te krijgen en dat gebeurt, 4-2. Verder in de 2de helft gaat het hoofdzakelijk richting de goal van Bekkerveld, 5-2 is dan ook een hele verademing. Vanuit een rush langs de zijkant peert Mees nog een bal over de keeper, 6-2.

Tijn heeft het vandaag zwaar, maar vecht hard, Joey, Dean en Christiaan vechten voor iedere bal en helpen Marco (1ste wedstrijd vandaag), die zijn draai nog moet vinden. En 'save the best for last', (wo)man of the match Aimy heeft achterin de tent dicht gehouden. Iedereen super gevoetbald.

Tekst: Ron Schmets.
Foto’s: Huub Schepers.