Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680080

Nadat de voetballers van de JO11 vorige week een grote nederlaag hadden geleden, die ook wel een beetje aan hunzelf te wijten was, waren de jongens en meiden er vandaag op gebrand om een goede wedstrijd te spelen. De warming-up verliep heel geconcentreerd.

Nadat de scheids gefloten had voor het begin van de wedstrijd, ging de JO11 meteen los. Met goed samenspel, druk op de bal en gedrevenheid werd al snel de 1-0 gescoord. Niet veel later volgde ook de 2-0.

Na de time-out verzwakte WDZ iets, waardoor de 2-1 en de 2-2 vielen. Maar de spelers van WDZ bleven doen, wat ze moesten doen. En al snel werd het 3-2 en 4-2. Vlak voor de rust kreeg HBS een vrije trap. Deze werd goed ingeschoten, maar tegengehouden door de verdediging (helaas met de handen). Wat volgde was een penalty, die benut werd. De JO11 ging rusten met een 4-3 voorsprong.

In de rust werden de jongens en meisjes toegesproken en werden er goede afspraken gemaakt. Vol goede moed begonnen ze aan de tweede helft, want de JO11 wist, als we goed blijven samenspelen en druk op de bal zetten, kunnen we de wedstrijd winnen.

Het werd een spannende 2de helft, met kansen voor beide teams. WDZ bleef goed samenspelen, maar het fanatieke spel van de eerst helft was er niet altijd. De goals vielen aan beide kanten. In de laatste minuten stond het 6-6, toen HBS weer een penalty kreeg door een handsbal. Deze werd gelukkig niet benut.

Een verdiend gelijkspel voor de JO11, al hadden ze deze wedstrijd kunnen winnen.

Doelpuntenmakers: Shaun 3x, Daley 2x en Xavi 1x

Tekst: Kim Theeuwen
Foto’s: Huub Schepers