Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Na een goede seizoenstart in de 3e klasse is het voor de O10-1 een uitdaging om na de winterstop in de 2e klasse te spelen. De trainers geven hun laatste instructies en de jongens beginnen vol goede moed.

Na 12 ½ minuut is het nog altijd 0-0 en is er weinig op het spel aan te merken. In het 2e kwart is het zelfs zo dat Jamie een mooi afstandsschot ziet verdwijnen in het doel. Twijfel is er wel, maar als de bal het net raakt, is het goal, 1-0

Daalhof laat zich niet kennen en scoort voor rust nog de 1-1 waardoor het een spannende wedstrijd blijft, bezig die helaas door ranja onderbroken wordt.

Terug van de ranja komen beide teams gebrand om te winnen het veld op. WDZ weet door hard werken en doorzetten wederom de voorsprong te pakken. Dez maakt er een mooie 2-1 stand van.

Enkele momenten later denkt Daalhof op gelijke hoogte te komen, maar door fabelachtig keeperswerk van Luuk blijft het 2-1. Echter mag dit niet lang zo zijn en wordt de 2-2 op het scorebord gezet. Op het laatste is het erg spannend en door goed verdedigingswerk van Brent komen er diverse mooie aanvallen, maar is de goede inzet van Cas, Stijn en Tiebe net niet goed genoeg. Eindstand 2-2.

De spelers mogen trots zijn op hun prestatie en er zullen nog vele mooie en spannende wedstrijden volgen.

Tekst: Ingo Franken
Foto’s: Huub Schepers