Hofstraat 5
6372XC
LANDGRAAF
tel. 045-5316658

Misschien wel de beste wedstrijd van de O9-2 dit seizoen. Direct na de aftrap komen we door de, achteraf, zeer stabiele verdediging van Schaesberg, 0-1. Maar niet voor lang, nog voor de eerste time-out staat het 2-1. Twee aan elkaar gewaagde teams met goed samenspel. Met de rust staat het dan 3-1.

Na een korte pep-talk in de rust, trekt WDZ de teugels aan en scoren snel 3-2 en 3-3. Maar Schaesberg doet nog steeds mee. 4-3 en 4-4, het blijft spannend. In een laatste aanval, komen we met te veel spelers vóór de bal, lange bal naar voren van Schaesberg resulteert in de eindstand 5-4.

Super gespeeld tegen een sterk georganiseerd en technisch goed Schaesberg.

Tekst: Ron Schmets.