Goswijnstraat 1
6367EB
VOERENDAAL
tel. 045-5752081

Met de rijp nog op het veld en een laag staande winterzon (wat is dat toch met die zon tegen Voerendaal O9-3), beginnen we fel aan de wedstrijd. De eerste strijd van Senn, al rennend richting de goal van Voerendaal, eindigt dan ook in het net, 0-1.

Vanuit een intrap wordt dan de vrije man voor onze goal gevonden en staat het 1-1. WDZ dwingt Voerendaal terug op eigen helft. Hoekschop voor WDZ, Stan loopt in een boog naar de bal die voorbij de 2de paal valt, schot en 1-2. Nog voor rust komt Voerendaal terug op 2-2, keeperbal door het midden, die net zo hard weer terug komt.

Direct na rust scoort Voerendaal de 3-2. Mees gaat na een indribbel op de keeper af en maakt weer gelijk. Na de aftrap van Voerendaal gaat de druk er vol op. Met 5 jongens en 1 meisje bestormen we de goal van Voerendaal, zelfs tot een clash, waar 4 spelers op de grond achterblijven, gelukkig niet ernstig. Na de 3-4 en 3-5 nog een goal, kogel, speer, inslag van Tijn van 20 meter. Die was hard, half veld, in één keer op de pantoffel. Keeper ligt al op de grond als de bal licht van richting wordt veranderd, net langs binnenkant paal en daardoor onhoudbaar, 3-6.

Goeie pot, goed voetbal en nog meer de tomeloze inzet, ook van Dean, Chris(tiaan), Aimy en Joey.

Tekst: Ron Schmets