Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Laatste wedstrijd van periode 3, na een winst van 7-1, een nederlaag van 7-1 en twee nipte verliespartijen van 4-5 en 5-6, vandaag D-day. De periode positief afsluiten. Met afmeldingen van Stan en Christiaan, zouden we starten zonder wissels, ware het niet dat Rosalie een uur te vroeg op WDZ was. Shirt aan en de O9-2 uithelpen.

We beginnen richting de goal van Walram, kansen genoeg, maar we scoren nog niet. Walram neemt dan het voortouw en scoort 0-1. WDZ bijt zich vast, Tijn en Aimy timmeren de boel achterin dicht en Senn, Joey en Mees blijven de doelman van Walram bestoken. Van 0-1 achter naar 3-1 voor. Nog voor de rust komt Walram weer gelijk 3-3.

Na de rust blijft het voor beide teams vechten voor elke bal. Dean en Senn vanuit het middenveld, Mees als enige spits. We hebben nu wat meer grip op het midden en nemen weer het heft in handen, 4-3. Een ongelukkige balaanname, verdwijnt achter de eigen keeper, 4-4. Nog voor de 2de time-out zetten we de teller op 6-4 en Walram countert naar 6-5.

De laatste 10 minuten blijven we voorin combineren, Joey houd met leeuwenmoed zijn doel schoon, Tijn en Aimy peren alle ballen naar voren. Intrappen, tikkie-takka en scoren, dat is de devies. Walram kan niet meer en moet nog 3 doelpunten incasseren. 9-5 eindstand, tijd voor wafels en chips.

Tekst: Ron Schmets.