Waterkuilsweg 3
6333EZ
SCHIMMERT
tel. 045-4041902

“Remontada” is Spaans en kan in dit verband 't beste worden vertaald als “wederopstanding”. Voor een wederopstanding is in de regel ook de dood nodig. Zo erg was het natuurlijk niet, maar slapjes was het wel in de eerste helft. 5-3 achterstand. Alleen de doelpunten van Fedde, Lenn en Daan waren noemenswaardig.

Tijdens de pauze wisten de jongens en het meisje van WDZ precies waar het aan schortte. Met energiek, gedreven en doortastend voetbal werd in de tweede helft la remontada bewerkstelligd. Milan, Finn en Fedde lieten geen muis meer door, Daan hield zijn doel schoon en Lenn (3x), Sepp (1x) en Thijmen (4x) scoorden. Rosalie schoot na afloop haar penalty raak.

Tekst en foto’s: Noël Souren