Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Op de middag van 16 maart stond er een wedstrijd op het programma tussen WDZ en VV Bunde. De ontmoeting eindigde in een gelijkspel van 1-1. De eerste goal van de wedstrijd viel voor VV Bunde en werd gescoord door een vrije man die vanaf de 16 recht op goal kon schieten. Zo ging WDZ met een achterstand de rust in.

Echter de tweede helft toonde een verbeterde mentaliteit van de mannen van WDZ, met meer balbezit en een grotere druk op de tegenstander. Uiteindelijk resulteerde dit in een kans voor Tom Souren, die de bal onder in de linker hoek tegen het net wist te trappen, waardoor WDZ weer op gelijke hoogte kwam.

De rest van de wedstrijd verliep vrij rustig, tot aan de slotfase waar de spanning weer oplaaide. Een schotkans van VV Bunde werd door de keeper van WDZ op de lat getikt en uit de rebound slaagde VV Bunde er niet in het net te vinden. De wedstrijd eindigde zo in een 1-1 gelijkspel.

Gedurende de wedstrijd waren er enkele kleine opstootjes tussen beide partijen, wat de intensiteit van de wedstrijd benadrukte. Helaas valt nog te melden dat het veld echt te wensen overliet.