DE MOOISTE DOELPUNTEN MAAK JE VAN AFSTAND

Goswijnstraat 1
6367EB
VOERENDAAL
tel. 045-5752081

Het kunstgras van sportpark de Joffert stond toneel voor hetgeen beide teams op de bühne brachten. Met z’n tienen naar deze uitwedstrijd. Al snel kwamen we achter en hadden moeite met het verdedigen van de tegenstander. Na de time-out in de eerste helft kwamen we pas echt los. De ene na de andere goal werd van afstand gescoord. Ze vlogen er van ver prachtig in en we kwamen zowaar met een paar doelpunten meer op voorsprong.

Echter na de ranja was het RKVV Voerendaal die het initiatief overnam. De tweede helft kon dan ook opgemerkt worden dat ons spel meer te maken had met de, toevalligerwijs volgens de leider van Voerendaal, opgestelde kleur pionnen aan de zijlijn. In de carnavalskleuren. Voerendaal kreeg vleugels en bouwden uit naar de 12-8 eindstand.

Een leuke pot en oefenstof om het verdedigen te verbeteren. En als we die 2e helft komende week doortrekken dan wordt het komende zaterdag smullen op die andere bühne, die i os kantien!