Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Onze JO12 verteerde de winterstop prima. De eerste helft was nog een beetje onwennig. Ondanks een veldoverwicht, kwamen we twee keer op achterstand. De 0-1 werd weggewerkt door een hard laag schot van Daan, bij de gelijkmaker na de 1-2 schatte Gijs een steekpass koelbloedig op waarde.

In de rust spraken we af op dezelfde manier lekker door te blijven voetballen. De opstelling voor de tweede helft, met Eric naast Siem in de spits, zorgde voor de nodige glimlachen maar ook gefronste wenkbrauwen in het kleedlokaal. Op het veld maakte dat snel plaats voor een uitbundig gejuich toen Eric voor een 3-2 voorsprong zorgde met een bekeken schot in de lange hoek. Niet veel later was Siem er als de kippen bij om de 4-2 op het scorebord te zetten. In het laatste kwart golfde het spel op en neer maar veranderde er niks meer aan de stand.

Foto’s: Huub Schepers