President Kennedystraat 40
6269CC
MARGRATEN
tel. 043-4581795

Na de knappe overwinning op onze buren van twee weken geleden kon er eindelijk weer een wedstrijd gespeeld worden en dit maal tegen de sterke tegenstander Krijtland.

De thuisploeg schoot furieus uit de startblokken en onze keeper Zep hield met enkele knappe reddingen zijn doel in eerste instantie schoon. Maar uiteindelijk was de grote sterke spits van Krijtland onze verdediging twee keer te snel af en zorgde voor een 2-0 ruststand. Onze vlagger Ken meende zelf dat de betreffende spits dikkere bovenbenen als hijzelf had en ja we weten dat onze Ken zelf machtige Quadricepsen heeft.

Na de pauzeranja stonden de sterke spits en de sterke middenvelder niet meer aan de aftrap van de tweede helft. Hierdoor stond er een ander minder sterk Krijtland aan de aftrap en dit was voor de WDZ spelers het sein om de laatste 30 minuten Vollgas-Fussball te spelen. Onze spelers Raff, Tjeu en Cas hadden nu een overwicht op het middenveld en hierdoor kregen we kansen. Dit resulteerde in de 2-1 van onze spits Sen en niet veel later maakte Tjeu de meer dan verdiende gelijkmaker. In de laatste 5 min vloeiden de krachten weg en was iedereen opgelucht toen de scheids op zijn fluit blies voor het eindsignaal.

Geconcludeerd kan worden dat de eerste helft voor Krijtland was en de tweede helft voor WDZ.

Op naar de laatste wedstrijd van fase 1 tegen de sterke koploper Langenberg maar de behaalde 8 punten in de 1e klasse is een prestatie om trots op te zijn!!!

Tekst en foto’s: Bert Vaessen