In de Beemden 1
6321AC
WIJLRE
tel. 043-4503009

"Pratsj, pratsj en nog 'ns pratsj". Zonder wissels voetballen op een zwaar veld is in het begin nog wel te doen, maar als de wedstrijd vordert, gaat dat zijn tol eisen. Na een snelle 2-0 weten we nog binnen de eerste 5 minuten de 2-1 te maken. Geuldal zakt massaal in en hebben één mannetje voor onze goal staan. Met 4-1 gaan we rusten.

Direct na de rust openen wij het offensief en scoren snel 2 doelpunten, 4-3. Maar Geuldal herstelt naar 6-3. Wij maken nog wel 6-4, maar een dubieuze scheidsrechtersbal laat de 7-4 aantekenen. Goed gespeeld, felle 2de helft, maar we konden het tij niet meer keren, ondanks de vele kansen die we gecreëerd hebben.

Tekst: Ron Schmets.