Seghemanstraat 30
6467BH
KERKRADE
tel. 045-5411031

Deze wedstrijd mag wel in het boek van de gemiste kansen. Als team waren we sterker, dat was ook wel zichtbaar in het spelbeeld. We spelen hoofdzakelijk op de helft van RKTSV. Individuele klasse bij RKTSV was vandaag ons struikelblok. De 0-1 en 0-2 vallen op exact dezelfde manier. Een snoeiharde pegel vanaf de zijlijn, in de kruising. De 0-3 is een ongelukkige, maar noodzakelijke ingreep van Tijn, die achter onze eigen keeper verdwijnt. Mees weet voor de 1ste time-out nog de aansluitingstreffer te maken.

Na de time-out gaat Aimy 1 op 1 op de scorende spits spelen, Tijn ruimt op wat er nog doorheen komt. Een superdribbel langs alle WDZ spelers zorgt voor de 1-4. Voor rust sluiten we weer aan naar 2-4.

Na de rust komen we nog feller het veld op. Tijger Senn en karatetrap Joey, beide ook goed voor doelpunten. Maar op een of andere manier komen we niet langs zij bij RKTSV.

Christiaan heeft nog een paar puike reddingen in petto, maar kon mede door de legio gemiste kansen, een verloren wedstrijd niet voorkomen.

Tekst: Ron Schmets