PEPTALK EN AFSPRAKEN OVER DOELPUNTEN EN CHIPS

Zandweg 193
6419PK
HEERLEN
tel. 045-5413872

Voor de wedstrijd nog even een peptalk, een goede warming-up en dan de opstelling bespreken. Optie vandaag om 3 punten mee naar WDZ te nemen. Joey oppert om met 4 doelpunten te beginnen in de eerste 10 minuten. Nou ja, dan doen we dat, 0-4 voor bij de time-out. Dan volgen 10 minuten voor RKHBS. Met snelle spelhervattingen, hoog druk zetten en lange ballen vanaf de keeper, lopen we tegen 3 doelpunten aan. Ruststand 3-4.

Na de rust schieten we weer uit de startblokken. Aftrap van RKHBS, een snelle overname door WDZ resulteert in 3-5, snel gevolgd door 4-5. Voor de 2de time-out zetten we stand nog wat scherper 4-6.

De laatste 10 minuten spelen moet het dan gebeuren (iets met chips, afgesproken in de rust), bij 10 doelpunten. In rap tempo met goede combinaties en niks meer weggeven loopt de stand op naar 4-9. Nog een paar seconden te spelen, WDZ met 5 spelers in de aanval, spelbegeleider misschien nog omgekocht?, die laat de aanval ruim uit spelen, 3 schoten op doel en dan krijgt RKHBS "eindelijk" de bal weg. Eindsignaal klinkt, 4-9. Dat verhaal met die chips komt wel goed.