Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Door droevige omstandigheden bij Weltania, werd de competitiewedstrijd tegen Weltania JO9-1 afgelast. Omdat Weltania JO9-2 daarom ook niet kon spelen, werd hun tegenstander gebeld voor een oefenwedstrijd. Snapt u het nog? Voor de spelers maakte het allemaal niks uit. Als er maar lekker gevoetbald kan worden.
Met de dauw nog op het veld en het zonnetje dat net boven de bomen uitkomt, beginnen we aan een leuke pot voetbal. In de eerste helft komen we door wat 'slordigheid' met 0-1 achter, een dribbel en een schot van de tegenstander maakt er 0-2 van. Voor de rust nog een hoge bal van ver, zonnetje in het gezicht 0-3. De stand doet anders vermoeden, maar het spel is goed. Over en weer nog wat kansen.
Na de rust weet Voerendaal/RKSVB nog snel 0-4 te scoren. Maar we zouden de O9-2 niet zijn om alsnog de 2de helft in ons voordeel te beslissen. In de laatste minuten weten wij nog 2 keer te scoren.