Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

De mannen van het derde hadden de wedstrijd van vorige week nog goed in hun geheugen staan: veel kansen, geen doelpunten en 0-0 als logisch resultaat. Vanaf het begin zocht de thuisploeg de aanval en dit werd al snel beloond, binnen vijf minuten werd er gescoord. De mannen van de Bocholtzerheide bleven op de aanval spelen met goede combinaties. Bij een uitval wist Rood Groen echter tegen te scoren. WDZ bleef aanvallen en nog voor rust werd het 2-1.

Na de theepauze hetzelfde spelbeeld. Het werd al snel 3-1 en even later zelfs 4-1. In de 90e minuut ging WDZ nog eens in de aanval en leek te gaan scoren. Maar toen de bal op enkele centimeters van de doellijn rolde, floot de goed fluitende scheidsrechter voor de laatste maal. Weg doelpunt en einde wedstrijd. Het bleef bij 4-1.

De doelpunten werden gescoord door Lino Meens, Vincent Debougnoux en twee keer Dean Swinkels.

Tekst en foto’s: Wim Lauvenberg.