WDZ 3 OVERTREFT ZICHZELF IN EEN VOORBEELD VAN DOORZETTINGSVERMOGEN EN TEAMSPIRIT

Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Op een stralende dag op het sportpark aan de Neerhagerbosweg stond een spannende wedstrijd op het programma tussen WDZ 3 en de koploper Bekkerveld. De terugkeer van Tijn Brauers bij WDZ en het debuut van twee jonge talenten uit onder 19, Noah Ramakers en Tijn Vaessen, zorgden voor extra opwinding voorafgaand aan de match.

Het was algemeen bekend dat het een zware strijd zou worden tegen de sterkste tegenstander, maar WDZ weerde zich dapper, mede dankzij de uitstekende prestaties van keeper Joep IJzendoorn die het team op de been hield. Ondanks een achterstand van 0-3 wist het team met opgeheven hoofd de rust in te gaan.

Ook na de rust bleef het voornamelijk eenrichtingsverkeer richting het doel van WDZ, maar met vastberadenheid en teamwork werd er goed weerstand geboden. Opnieuw wist man of the match Joep zijn klasse te tonen door zelfs een penalty te stoppen. Dankzij de indrukwekkende vechtlust wist het team de schade te beperken en kreeg het slechts één doelpunt tegen in de tweede helft.

Met opgeheven hoofd en trots op hun prestatie werd na de wedstrijd de kantine opgezocht, ondanks de 0-4 nederlaag. Deze wedstrijd zal herinnerd worden als een voorbeeld van doorzettingsvermogen en teamspirit, waarbij WDZ 3 zichzelf overtrof tegen de koploper.

Tekst: Stan Baggen
Foto’s: Huub Schepers