6181JG
ELSLOO LB
tel. 046-4234725

Op het mooie complex van VV Haslou worden de zwakke kanten van de WDZ Vr. 1 op een pijnlijke manier blootgelegd. Ja we hebben een krappe selectie en ja, we missen een aantal speelsters, maar we gaan ons niet verschuilen achter degenen die er niet zijn.

Een aantal van ons speelde ver onder haar kunnen en als team hadden we een off-day! De start was nog behoorlijk en we kwamen zelfs op voorsprong. Na een goede combinatie scoorde Maxe de 0-1.

Binnen 20 minuten scoorden de dames van Haslou driemaal. Er waren wel nog wat speldenprikjes van de Vrouwluuj, maar mede door het uitvallen van Maud, Chiara en later van Denise was hiermee al het kruit verschoten.

Na rust was het voor ons alleen maar tegenhouden wat de klok sloeg en scoorde Haslou nog drie keer. Tot overmaat van ramp viel Esmee ook nog geblesseerd uit.

Deze wedstrijd snel vergeten, de scherven bij elkaar ‘plakken’ en de accu zo snel mogelijk weer zien op te laden.

Komende zondag krijgen we SVO DVC/Keer op bezoek, als het tenminste eens wil ophouden met regenen.

Tekst: André Hall