Spetsesweide 3
6281BV
MECHELEN
tel. 043-4552141

Het weekend stond bol van de vragen waarop pas last minute een antwoord kwam. Gaat de wedstrijd door? Gaat het goed komen bij de intocht? Op welke ondergrond speelt WDZ 4? Gelukkig kwam op de belangrijkste vraag - pakt WDZ drie punten? - wel vroegtijdig antwoord. Toen Roy Brassé in de derde minuut scoorde en toen ook al een levensgrote kans om zeep had geholpen, was het wel al duidelijk.

Uit tegen RKMVC speelde WDZ op natuurgras z'n makkelijkste wedstrijd van het seizoen. De tegenstander kwam totaal niet uit de verf en moest negen tegentreffers incasseren. 0-4 met rust (2x Roy Brassé, 1x Patrick Stommen en 1x Roy Kisters). In de tweede helft nog vijf treffers (3x Christian Bücken, 1x Roel Degens en nog 1x Roy Brassé).

Voor iedereen een dikke voldoende. En centrale verdediger Christian Bücken krijgt voor zijn hattrick nog een zoentje van de juf.

Tekst: Noël Souren