Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Een paar wedstrijden later zijn de kaarten opnieuw geschud. WDZ 4 is koploper af, en ontving er nu een. RKHSV 3 kwam op bezoek. Aangezien er nogal wat afwezigen waren, startte WDZ met een minimale reservebank (1). Dat brak WDZ 4 nog lelijk op door blessures in de eerste helft. Jonge mannen hielpen à l'improviste uit.

Nog voordat de toeschouwers gearriveerd waren had WDZ al twee dotten van kansen gekregen. Die bleven onbenut. Die trend zette de hele eerst helft door, ook aan de zijde van RKHSV. Heugem brak die trend als eerste. Ramon Schüppen bracht WDZ nog in de eerste helft langszij met een stevige solo.

In de tweede helft leek het verkeerd te lopen. Direct na rust counterde RKHSV naar 1-2. WDZ hield grip op de wedstrijd en Roy Kisters scoorde met een fraaie volley. In de slotfase zette Jesse Canisius WDZ op voorsprong na een paar opeenvolgende tumultueuze situaties. Je kon toen geen kat meer rondzwaaien zonder een oververhitte jongen uit Heugem te raken.

Lang kon WDZ niet genieten van de voorsprong. RKHSV scoorde nog een keer vlak voor tijd. Met dit gelijke spel kregen beide ploegen wat hen toe kwam.

Tekst: Noël Souren.
Foto’s: Huub Schepers