Aretsbosweg 13
6351JN
BOCHOLTZ
tel. 045-5442477

Vandaag was het tijd voor de dorps-derby met onze overburen. Op deze zonnige zondag begonnen de heren van Dean Paas vol goede moed aan de wedstrijd. De gehele eerste helft bleven serieuze kansen helaas uit voor beide partijen. Je zou kunnen zeggen dat het een “richtige sjravel wedstrijd” was. Het bleef dan ook 0-0.

Na de rust waren de heren er weer klaar voor en werd het spel hervat. Na enkele minuten wist Rick Kisters met een mooie kopbal de 0-1 op het scorebord te laten verschijnen. De hierdoor veroorzaakte euforie duurde helaas slechts een kwartier, want Sportclub wist al snel de score naar 1-1 te brengen.

Met nog een kwartier op de klok werd het billen knijpen… Door middel van een penalty voor Sportclub viel al snel de 2-1. Waar WDZ verzuimde dit te doen, trok Sportclub de wedstrijd verder naar zich toe. Dit resulteerde binnen enkele minuten dan ook in de 3-1. Vlak hierna klonk dan ook eindelijk het fluitsignaal.

Met een opgeheven hoofd vertrokken de heren naar de kleedkamers. Niet het gewenste resultaat, maar de heren hebben de volle 90 minuten de moed niet in de schoenen laten zakken. En hebben voor elkaar gewerkt en gestreden.

We blijven vooruit kijken. Volgende week komt Sporting Heerlen 2 op bezoek en zullen de heren vastberaden zijn om de punten “op de Bócheserhei” te houden.

Tekst: Joep Dreessen.
Foto’s: Wim Lauvenberg.