Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Op zondag 8 oktober stond de wedstrijd tussen de 2e elftallen van WDZ en FC Hoensbroek op het programma. Na het maken van de elftalfoto en een uitgebreide tactische bespreking waren de mannen van Dean Paas er op gebrand om de ongeslagen status te behouden. Beide teams begonnen gehavend aan de wedstrijd door het gemis van enkele steunpilaren, maar het werd al snel duidelijk dat WDZ vandaag de bovenliggende partij zou zijn. Het duurde echter tot de 30e minuut voordat de score geopend zou worden. Na een vlotte combinatie op het middenveld werd Ruben van Vark in het strafschopgebied in stelling gebracht; 1-0. Binnen 10 minuten werd de marge op 2 gebracht, door een mooi diagonaal schot van Tijn Clignet.

Na een korte theepauze werd de tweede helft afgetrapt en veranderde er niks aan het spelbeeld. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van de tegenstander en WDZ kreeg enkele kansen om de marge te vergroten. Uiteindelijk was het Tijn die van ruim 20 meter de bal precies in de hoek wist te plaatsen. Na deze treffer had Tijn de smaak te pakken en gooide er een solo uit waarbij 4 spelers van Hoensbroek omvielen als dominostenen. Vervolgens werd de keeper ook nog het bos in gestuurd en kon Tijn zijn hattrick maken. Tussen de doelpunten van Tijn door, wist Hoensbroek nog een eretreffer te maken.

De derde overwinning op rij voor WDZ 2. Volgende week wacht de derby, op bezoek bij onze buren van SV Simpelveld.

Tekst: Sander Schmitz
Foto’s: René Flekken