Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Op deze toch ietwat frisse donderdagavond stond de wedstrijd tegen EHC 2 op het programma. Na twee verliespartijen op rij was het vandaag zaak om weer punten te pakken. En wederom was er weer wat versterking van WDZ4 aanwezig om proberen de punten op de Bocholtzerheide houden.

In de eerste helft was het vooral WDZ dat aan aanvallen toekwam. Nadat al een paar kansen om zeep waren geholpen, werd uiteindelijk een mooie aanval over rechts bekroond met een doelpunt door Dean Canisius. Gaandeweg de eerste helft werden er nog een paar zeer goede kansen gemist om de marge te verdubbelen. Het enige gevaar van EHC kwam na een tweetal foute passes in de eigen verdediging, maar gelukkig leidde dit niet tot kansen of doelpunten.

In de tweede helft was het spel vanuit onze kant een stuk rommeliger, het veld hielp hier helaas ook niet in mee. EHC kreeg ook iets meer de overhand in het spel, dat zich voornamelijk in het middenveld afspeelde. Zelf misten we nog een aantal kansjes om 2-0 te maken, waardoor het tot het einde spannend bleef. Ondanks het overwicht voor EHC werd er verder geen kans weggegeven, waardoor we de 1-0 over de streep wisten te trekken.

De toeschouwers die de kou trotseerden zullen het helaas niet warm gekregen hebben van het spelbeeld in de tweede helft, maar dat maakt de voldoening van de 3 punten er niet minder op.

Tekst: Danny Stommen.
Foto’s: Wim Lauvenberg.