Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Op deze winderige zondag kreeg WDZ 2 Woander Forest 2 op bezoek! De club uit Merkelbeek begon fel aan de wedstrijd en kwam al snel met een counter gevaarlijk op onze helft, maar Jordy Kleijkers stak daar een stokje voor en kreeg de allereerste gele kaart van zijn senioren carrière!

WDZ kwam vervolgens al snel op voorsprong met twee fraaie goals van Joep Dreessen en een intikker van Rick Kisters.

Na de rust kreeg Woander Forest een corner en die werd fraai ingekopt. Het slotakkoord was weer voor WDZ. Dean Canisius trok een sprint en legde de bal goed voor op Tom Souren en deze scoorde de 4-1.

Tekst: Jasper Maertzdorf.
Foto’s: Huub Schepers.