Frederikstraat 50
6433GL
HOENSBROEK
tel. 045-5216785

Na een zeer sterke openingsfase van WDZ 2 komen ze helaas niet tot scoren. Met een aantal goede steekpasses en loopacties kunnen ze helaas het net van Hoensbroek 2 niet vinden. WDZ 2 is tot en met de 30 min de bovenliggende partij, totdat FC Hoensbroek rond de 35 minuut de 1-0 scoort en daarna meteen de 2-0. Deze is volgens Arjan (de grens) buitenspel en dus steekt hij de vlag in de lucht, tot onvrede van de spelers van FC Hoensbroek. Uiteindelijk blijft het doelpunt staan en gaan de mannen van WDZ 2 met een 2-0 achterstand de rust in.

In de 2e helft gaat WDZ 2 met een iets andere tactiek voetballen, ze moeten sneller en hoger druk zetten om de tegenstander tot fouten te dwingen. In verloop van de tweede helft wordt het feller en feller van beide kanten. Er worden een aantal nuttige overtredingen gemaakt, maar ook genoeg onnodige, hierdoor pakt een speler van Hoensbroek 2 ook een gele kaart. WDZ 2 krijgt het in de 2e helft ook niet makkelijk gemaakt door Hoensbroek 2. De ploeg gaat er fel in en hierdoor blijven kansen voor WDZ uit. Er zijn maar een aantal mogelijkheden voor WDZ om te scoren en lukt helaas niet. Klein pluspuntje van vandaag, de concurrent BSV Limburgia/ Kamerland 2 verliest vandaag met 4-2 van V.V Schaesberg 2.

Volgende week staan er 2 wedstrijden op het programma op donderdag 7 maart de wedstrijd WDZ 2- EHC 2 om 20.00 uur en op zondag 10 maart de derby van gemeente Simpelveld, namelijk WDZ 2- Simpelveld/ Zwart-Wit '19 om 11 00 uur.

Tekst: Raf Blezer.
Foto’s: Huub Schepers.