6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Op deze windige zondagochtend stond de thuiswedstrijd tegen Schaesberg op. Wetende vanuit vorig seizoen dat dit een moeilijke ploeg is.

De wedstrijd begon moeilijk. De tegenstander liet zich erg terugzakken en het was moeilijk om er doorheen te komen. Door een paar mooie aanvallen via de flanken kwam WDZ 2 tot erg grote kansen, maar deze werden niet benut. Dus gingen de 2 ploegen met een gelijke stand het kleedlokaal in.

Na de rust begon WDZ 2 erg sterk. Meteen na de aftrap werd er druk gezet en daar wist de keeper geen raad mee. Hierdoor kwam WDZ 2 op een 1-0 voorsprong. Na de 1-0 bleef WDZ 2 goed voetballen en kregen we een corner in de 77ste minuut. Deze werd fantastisch binnengewerkt door Bram Beugels door de bal vanaf de cornervlag in een keer in te schieten, 2-0.

Na de 2-0 ging Schaesberg meer druk zetten en kwamen ze terug tot 2-1 in de 85ste min. Hierna werd het nog spannend, maar WDZ hield het hoofd koel en trok uiteindelijk aan het langste eind.

Vermeldenswaard is dat gisteren Philippe Rompelberg en Raf Blezer zijn ingevallen en hun debuut op de selectie gemaakt hebben.

Door deze overwinning eindigt WDZ als nummer 1 in de competitie en kunnen de mannen zich nu gaan voorbereiden op de bekerwedstrijd tegen Geleen-Zuid 2.

Tekst: Stijn Janssen.