Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Met een duidelijk plan trok WDZ ten strijde tegen koploper Langeberg. Vanaf de eerste minuut werden de gastheren vastgezet en zo de opbouw van achteruit lam gelegd. Enkel met lange halen vanuit de doelman en omschakeling na balverovering kon Langeberg een vuist maken. In de openingsfase was het de nummer 1 van de ranglijst die de eerste kans kon optekenen, waar Bas ervoor zorgde dat de brilstand op het bord bleef staan. Na 20 minuten was hij echter kansloos toen vrijstaande Langeberg speler Reggie Vonken vrij kon inkoppen na een strak  genomen hoekschop.

De mannen van WDZ bleven echter geloven in een resultaat ondanks de vroege achterstand. De bal was veelal in eigen bezit en Langeberg werd gedwongen tot verdedigen op eigen helft. Helaas belande aan het einde van de eerste helft de bal op de paal waardoor de 0-1 achterstand bleef staan.

In de 2de helft een nog sterker WDZ en een gedwongen verdedigend Langeberg. De overmacht mondde uit in 2 goede kopkansen die helaas niet tussen de palen belande. Ook vanuit de 2de lijn kon WDZ de doelman van Langeberg niet verschalken, waardoor het met lege handen achterbleef.

Tekst: Ralph Schepers
Foto’s: Huub Schepers