Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Op een zonnige zondagmorgen stond het laatste bekerduel tussen WDZ 2 en RKASV 2 op het programma. WDZ begon de wedstrijd goed en liet voornamelijk de bal het werk doen. Dit resulteerde dan ook in een snelle 1-0 door Bram Beugels (vrije trap). Drie minuten later stond een aanvaller van RKASV compleet vrij, waardoor de stand terug werd gebracht op 1-1. Enkele minuten na de gelijkmaker werd een strakke hoekschop van Tijn Clignet binnengewerkt door Yannick Frijns. Vlak voor de rust liep de score uit tot 4-1 door doelpunten van Yannick Frijns en Marc Schröder.

Na rust ging WDZ door met hun spel en resulteerde een actie van Dean Canisius uiteindelijk in een doelpunt. In de 59 min was Frank Heijnen niet meer te stoppen aan de linkerkant. Nadat hij 4 man had gepasseerd, was er een overtreding nodig om Frank af te stoppen (penalty). Frank beloonde zijn actie door de penalty te verzilveren. De laatste 20 min was het tempo uit de wedstrijd en mocht WDZ, door doelpunten van Dean Canisius en Marc Schröder, de score tot 9-1 verhogen. Een mooie zondagmorgen voor WDZ 2 die uiteindelijk resulteerde in een volgende ronde in de KNVB beker.

Tekst: Yannick Frijns
Foto’s: Huub Schepers