Gronsvelderweg 1
6229VN
MAASTRICHT
tel. 043-3672213

Voor WDZ 2 stond deze zondag de 1e bekerwedstrijd van het seizoen op het programma met als tegenstander 1e klasser RKHSV 2. De mannen van Dean Paas hebben de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen doorstaan en zijn gebrand om de eerste officiële wedstrijd van het seizoen te winnen.

In het begin van de wedstrijd was het voor beide ploegen nog even zoeken naar het juiste spel. In het vervolg van de eerste helft vielen over en weer een paar gevaarlijke kansen, maar het defensief van beide teams bleef heer en meester voor de rest van de eerste helft.

Na de rust begon WDZ vol goede moed aan de tweede helft. De mannen van WDZ bleken de sterkere ploeg te zijn en dat was te zien aan het spelbeeld. Er werd mooi gevoetbald en voor elkaar gevochten, dit leidde tot de nodige grote kansen. Dean Canisius werd één op één gestuurd met de keeper, passeerde de keeper en rondde koelbloedig af waardoor de 0-1 op het score bord verscheen. Tegen het einde van de wedstrijd kwam WDZ nadat alle wissels waren gebruikt door een blessure geval met 10 man te staan, maar uiteindelijk trok WDZ na een spannende slotfase aan het langste eind en zijn de eerste 3 punten in de beker een feit.

Verslag: Joep Dreessen
Foto's: Rene Flekken