Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680080

De JO12 begon overtuigend tegen Bekkerveld JO12-2. Mooie aanvallen met goed samenspel resulteerden in een paar gevaarlijke schoten op het doel van de Heerlenaren. De doelman van de gasten keepte echter een puike wedstrijd en leek onpasseerbaar. Halverwege de eerste helft kwam Bekkerveld steeds vaker onder de druk uit. De blauw-witten toonden zich koelbloediger in de afwerking met als gevolg een 0-2 achterstand met de rust. Toen na rust ook nog de 0-3 viel, leek de wedstrijd gespeeld. Dat was echter buiten de veerkracht van onze JO12 gerekend. Met nog een minuut of 10 op de klok prikte Gijs de 1-3 binnen na fraai combinatiespel. Het geloof kwam terug, zeker na de 2-3 van Liam. In de ‘dying seconds’ knalde Daan met een pegel in de lange hoek de verdiende gelijkmaker binnen. Na de wedstrijd werden de aanwezige ouders nog uitgedaagd voor een penalty-serie. We zijn weer begonnen en hopelijk mogen we de rest van het seizoen nog vaak genieten van de bravoure uit het laatste kwartier van vandaag.
Tekst: Guido Schepers
Foto's: Huub Schepers