6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

De thuiswedstrijd tegen UOW werd 'uit' gespeeld op het Parkstad-Limburg-Stadion-kunstgras bij RKVV Rimburg. Dat klinkt als een 1 april grap, maar was het niet. Om 9.00 uur werd in de stromende regen afgetrapt tegen UOW in Rimburg. Die regen deerde de spelers helemaal niet.

De eerste helft ging redelijk gelijk op. Met een doelpunt van Dean en een 1-2 achterstand werd het kleedlokaal opgezocht. In de tweede helft scoorde UOW tweemaal van afstand. In de laatste minuten scoorde Mees fraai het tweede WDZ-doelpunt. In de afsluitende penaltyserie maakte WDZ gehakt van UOW, waarmee de nederlaag snel vergeten was.

Complimenten aan WDZ's achterhoede. Naast de uitmuntende rots in de branding Fedde speelde Christian een uitstekende pot.

Tekst en foto’s: Noël Souren