STERKE TERUGKEER VAN JO8 IN DE TWEEDE HELFT

Sportlaan 15
6374CM
LANDGRAAF
tel. 045-5316063

In de wedstrijd voor de kerst werd WDZ tegen hetzelfde team met 12-2 afgeschminkt. Logisch dat WDZ met enige reserve naar Landgraaf afreisde. Na een 4-0 achterstand na acht minuten leken die reserves terecht. De ruststand van 7-3 was dragelijk. In de tweede helft werd de turbo gevonden en werd een 9-9 uit het vuur gesleept.

Die turbo bestond uit een ware teamprestatie. Christian blokte als verdediger ieder bal, Joey bracht veel energie, Fedde scoorde een penalty, Mees liep overal op de veld, Finn en Thijmen namen de meeste doelpunten voor hun rekening, Sepp pikte weer een goaltje mee en Dean gooide zich als keeper met leeuwenmoed voor iedere bal.

Met een klassieke mierenhoop werd het resultaat uitbundig gevierd.
Tekst en foto's: Noël Souren