Tacitusstraat 130
6417TZ
HEERLEN
tel. 045-8516726

Ten eerste dank aan Bekkerveld, dat we onze 'thuiswedstrijd' op hun accommodatie konden spelen. Na de aftrap zien we al snel de speelwijze van Bekkerveld, niet op een kluitje spelen en de bal bij de aanvallers krijgen. Hier gaan we goed in mee. Achterin houden we onze mannetjes en voor de rest de bal zo snel mogelijk veroveren. Na een 1-0 en 2-1 voorsprong, gaan we met 2-2 de rust in.

Na een positief, motiverend gesprek en een paar bananen in de rust beginnen we de 2de helft met tikkie-takka. Waar het vandaan komt? Dit is met momenten geniaal. Voorzet voor de goal en dan in één keer, binnenkant voet, lob over de keeper. Beter kan het niet worden. Binnen no-time staat het dan ook 6-2. Bekkerveld weet nog terug te komen tot 6-3. Wij nemen het initiatief in de wedstrijd weer over en kunnen er nog 2 bij prikken. Eindstand 8-3.

Jongens en meisje, iedereen goed gevoetbald, puik resultaat!

Tekst: Ron Schmets