Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

Zondag 05-03 stond de wedstrijd WDZ 2-Weltania 2 op het programma. Wat een aardig beladen wedstrijd genoemd mocht worden, gezien de afgelopen ontmoetingen. Dit kwam dan ook weer terug in deze wedstrijd.

In de 1e helft ging het spel op en neer. Door een slechte omschakeling van WDZ vanuit een ingooi kon in het laatste kwartier van de 1e helft de 0-1 voor Welten vallen. Zo gingen we met een stand van 0-1 de rust in.

In de rust probeerde trainer Dean Paas zijn team nog wat op te jutten. Want er was zeker nog niks verloren. Maar nadat het fluitsignaal goed en wel geklonken had, kon Weltania  de bal al tegen het net schuiven. Een combinatie van je tegenstander kwijt zijn en vervolgens onbedoeld zelf een assist de verkeerde kant op geven zorgden voor een kolderieke situatie: 0-2

De grotere achterstand zorgde ervoor, dat het nog zwaarder werd om terug te komen. Desalniettemin wist Roy Brassé in de 68ste minuut, door voor de uitkomende keeper te springen, de bal tegen het net aan te werken: 1-2. Na deze treffer wilde WDZ natuurlijk meer, alleen kwam het er maar niet van.

Nu is het natuurlijk zaak deze wedstrijd snel te vergeten en gewoon door gaan zoals we de voorgaande wedstrijden gevoetbald hebben.

Tekst: Jordy Franzen
Foto’s: Wim Lauvenberg