Sportlaan 15
6374CM
LANDGRAAF
tel. 045-5316063

De jongens van de JO8-1 zijn aan het aftellen. Ze tellen af totdat pakjesavond is (9 dagen) en ze tellen af hoeveel wedstrijden ze nog in de tweede klasse moeten (2 wedstrijden). Om met dat laatste te beginnen, dat zit zo. Alle tegenstanders in deze klasse zijn een maatje te groot, ook UOW'02 vandaag. Zelfs met een mannetje meer was er geen houden aan. Misschien als iedereen een topdag heeft, beide helften wind mee, en de tegenstander nog onder het dekbed ligt, dan zit er misschien een keer een overwinning in. Hoe dan ook, na de wedstrijd van vandaag overheerste vrolijkheid, want Finn scoorde in blessuretijd de 2-11. Dat werd uitbundig gevierd en die sfeer bleef hangen.

Het eindeloze aftellen naar pakjesavond werd na de wedstrijd wat dragelijker gemaakt. De JO8 had een ontmoet-en-groet met de Sint en de Pieten in het WDZ clubhuis.