Seghemanstraat 30
6467BH
KERKRADE
tel. 045-5411031

WDZ 4 had een blauwe dag. Door personele problemen (schoolreisje, zwemles, en meer) werd met een minimale reservebank om half 1 afgetrapt tegen hekkensluiter RKTSV 2. Na dik tien minuten had coach Rik Wiertz door blessures zijn twee wisselspelers al ingezet. In de rust moest ook nog spits Patrick Stommen op doel en doelman Tren Heuts in de spits. Aan het eind van de wedstrijd viel Rik zelf nog in.

Zoals aan de stand verplicht, was WDZ dominant. RKTSV liet zien niet te hoog te staan. Op slag van rust prikte Noël Souren, na goed voorbereidend werk van Christian Bücken, de 0-1 binnen. In de tweede helft werden karrenvrachten aan levensgrote kansen niet benut. En toen stond het opeens 1-1. Een ongelukkige handsbal en een benutte strafschop betekende dat WDZ nog vol aan de bak moest om zich te behoeden voor beschamend puntverlies. Gelukkig speelde Christian met een mooie pass Ken Slangen vrij. Ken rondde bekwaam af.

Een pijnlijke uitglijder was voorkomen. Niettemin was de stemming ietwat bedrukt door de blessures en geleverde prestatie. Snel herstellen en voor straf een weekje gedwongen naar Suzan & Freek luisteren.
Tekst: Noël Souren