6462SX
KERKRADE
tel. 045-5451264

KVC Oranje 4 – WDZ 4 1-4 (0-2) 2 oktober 2022

WDZ 4' tegenstander KVC Oranje herbergde veel routine. Hoewel die routiniers balvaardig waren, legden ze een laag tempo op de mat. Dat lage tempo zorgde ervoor dat WDZ 4 het gaspedaal niet helemaal hoefde in te trappen om de drie punten gemakkelijk mee naar huis te nemen. Eindstand 1-4. Een neutrale toeschouwer zou verschrikt hebben gedacht naar walking voetbal te kijken, maar gelukkig was er geen aanwezig.

Mario Possen tekende halverwege de eerste helft voor het eerste doelpunt na een mislukte crossbal van een KVC Oranje verdediger. De 0-2 van de dynamische Koen Schnackers was het eindresultaat van een mooie aanval. Jesse Canisius onderstreepte zijn fitheid met de derde treffer aan het begin van de tweede helft na een voortreffelijke loopactie. Vlak na de 0-3 scoorde KVC Oranje. Tim Ortmans kon het onheil niet meer afwenden: 1-3. De gastheren wilden aanzetten voor méér, maar konden tegen de sterke defensie geen vuist maken. Slotakkoord was voor Koen Schnackers die met een droge knal de 1-4 eindstand bepaalde.

Drie punten en geen blessures, de stemming was na afloop opperbest.