6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

WDZ O10 - RKHBS O12   12-1 (5-1) 15 oktober 2022

Op zaterdagochtend 15 oktober stond de JO10 klaar voor hun alweer laatste wedstrijd van de eerste fase. De afgelopen 2 weken hadden ze de wedstrijden met ruime cijfers gewonnen. De jongens en meiden waren dus enorm gedreven om ook deze laatste wedstrijd met goed resultaat af te sluiten.

Vanaf de eerste minuut ging de JO10 in de aanval. Met goed samenspel wisten ze in de eerste helft al een aantal  keer te scoren. Xavi, Shaun en Daley zorgden ervoor dat we met 5-1 gingen rusten.

Ook na rust lieten ze het hoofd niet hangen. De trainers en de grote groep supporters zagen ook nu weer mooie combinaties waar weer geweldige goals uit vielen. Het samenspel, waar goed op getraind wordt, kwam nu ook weer aan bod. Na 50 minuten was de eindstand 12-1.

Een geweldige overwinning voor de JO10. Met een goed en voldaan gevoel gaan we de herfstvakantie tegenmoet om erna weer vol nieuwe energie de 2de fase te starten.