6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

WDZ O17 – Weltania O17 0-5

In een aangenaam voetbalweertje moest de O17 de meerdere erkennen in de O17 van Weltania. In de eerste helft ging het gelijk op met fraaie kansen aan weerszijden. De thuisploeg wist echter geen kans te verzilveren, De gasten scoorden tweemaal, maar de tweede treffer werd wegens buitenspel afgekeurd. Met 0-1 op het scorebord ging de rust in. Na de pauze moesten de mannen van trainer Christian Bücken steeds meer achter de feiten aanlopen. De mannen uit Welten benutten de geboden kansen nu heel goed en liepen uit naar een eindstand van 0-5.
VOOR DE FOTO'S: KLIK HIER