5e klasse 03

7 november 2021 10:00

J. Spork

Onbekend

Door de winst van vandaag komt WDZ 4 op 9 uit 3 en neemt een tweede plek in de rangschikking in. Koploper LHC 3 heeft 10 punten, maar wel uit 5 wedstrijden.

In de eerste helft waren beide partijen aan elkaar gewaagd. In de 20e minuut opende Roel Brassé de score na fraai aangeven door broer Roy. Een kwartier later viel de gelijkmaker en de 1-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft ging het rap. Koud terug op het veld lag de bal in het net van de gasten. Patrick Stommen kogelde een vrije trap in de kruising. Twintig minuten later gooide Roy Brassé de wedstrijd praktisch in het slot met een fraaie treffer. Nog geen twee minuten daarna maakte Patrick Stommen met de 4-1 een einde aan alle twijfels. Een kwartier voor tijd scoorde Roy Brassé andermaal, nu na een mooie voorzet van broer Roel. Enkele minuten voor tijd scoorde Roy Brassé nog eens en nu als een volleerd biljarter gebruik makend van een been van een tegenstander.