Neerhagerbos 5
6351JJ
BOCHOLTZ
tel. 045-5680087

RKMVC 2 thuis. ‘n Makkie als je aan de uitwedstrijd denkt (0-9). Misschien daarom was de stemming vooraf opperbest en had trainer Rik Wiertz iets meer vrijheid voor zichzelf in gedachten. “Jonge, d’r mot ut huuj zelf doehe, wint ich mot jet miehe op de kinger lette” was de aankondiging in het kleedlokaal over zijn vaderlijke rol deze ochtend.

Na 10 minuten stond de doelpunterteller al op drie. 2-1 verdeeld. Een perfect afstandschot van Koen Schnackers en een goaltje van, wie anders dan, Roy Brassé. Mechelen mocht er eentje tegenprikken.

De rest van de wedstrijd lag in handen van ‘Wies en Sjwats’. Met legio kansen. De treffende uitspraak van routenier Mario aan het adres van de grootste kansenmisser van de dag mocht er zijn; “Ja ….., soms hasse vaan die wedstrijde woa ut liecht alsof se nog nooit jevoesbalt has”. Met een vette knipoog erbij werd deze hartelijk ontvangen.

Pas in de laatste 10 minuten viel er weer een doelpunt te noteren. Uit een dubbele rebound kon Jesse binnenschieten. Wedstrijd in het slot en bepakt en bezakt verliet Rik het veld. Hij heeft met z‘n mannen die drie punten weer gepakt.

Oh ja, de derde helft was voor Patrick Stommen. Vandaag binnengetreden in de sandwichgeneratie trakteerde hij op een verdiend pilsje. Hoera! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป