Menu
Widgets

VIER TSEZAME SJPAS

21 november 2022 11:15

Ralph Schepers

Wat woor ‘t vét venaovend! In deze korte, maar krachtige, zin zit de kern van d’r Sjpasoavend 2022. Met een tot de nok gevulde Narrentempel, een enthousiast publiek én artiesten die met complimenten strooiden, kunnen we wederom spreken van een geslaagde Sjpasoavend. Een avond die we helaas enkele jaren hebben moeten missen, maar wat is dat gemis goed gemaakt.

Vanaf 19.30 stroomde de Narrentempel langzaam vol en was het wachten op het startschot van de avond. Niemand minder dan ‘’ozze Oad Prinse’’ deden het muzikale bal openen met ‘’Wies en Sjwatz”. De moeilijke taak om de aanwezigen vroeg op de avond in vervoering te krijgen was weggelegd voor FEM en RonnyRon. Deze taak werd met verve door beiden vervuld, waarmee de bodem voor een grandioze avond gelegd was.

Ondertussen was de Silent Disco opgestart en die zorgde ook dit jaar weer voor het nodige plezier en luidkeels geschreeuw. De diverse dj’s door de avond heen hadden hun eigen optreden verrijkt met outfit, optredens en lekkernijen om publiek te trekken.

De mannen van Hoondervel braken ondertussen op het main stage de tent af. Met veel enthousiasme én interactie met het publiek werd het behoorlijk zweten voor de aanwezigen. Na het optreden van Hoondervel was het de beurt aan Schnütz om de Narrentempel in Duitse sferen te brengen. Schunkelwals, polonaise en meezingers passeerden de revue. De voorlaatste act van deze avond was Andy & Roy uit Valkenburg. Andy & Roy namen het publiek mee in hun repertoire bestaande uit eigen nummers, medleys en covers. Ook hier werd het publiek wederom getest op beweeglijkheid. Alvorens de avond nacht werd, was het tijd voor Spik en Span. De beide heren weten de weg naar de Bocholtzerheide onderhand blind te vinden én dat was ook direct te merken bij de aankondiging van het duo. Het slotoptreden van de avond werd ook niet meer op de Bühne gebracht, maar midden in de kantine op een verhoging. Het publiek werd meegenomen in ongeveer alle bekende hits die Spik en Span de afgelopen jaren heeft gescoord. Tijdens de avond stond de muzikale begeleiding onder leiding van DJ Eric, die na het slotoptreden de resterende tijd nog voor Stimmung zorgde.

Tot slot willen we een groot woord van dank richten aan onze sympathisanten én de vele vrijwilligers die vooraf, tijdens en na de Sjpasoavend hun hulp geboden hebben!

‘’Wat woor het vét venaovend, mer de aovend waerde nach.
Zonne vastelaovend-aovend, geit ummer sjneller den gedach’’!

Tot volgend joar!
D’r Road va Veer.

Foto's: Wim Lauvenberg.
KIJK HIER DE FOTO'S

Bron: WDZ PR
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!