Menu
Widgets

WANDELING NAAR OVERHUIZEN TER HERINNERING AAN ONVERGETELIJKE VRIENDEN

14 juni 2022 21:15


In het corona-tijdperk zijn we heel belangrijke leden en oud-leden van onze vereniging verloren. Ze vertoeven nog steeds vaak in onze gedachten en herinneringen. En het is goed om nog eens de tijd te nemen om mooie gedachten en herinneringen aan deze personen met elkaar te delen. Daarom willen we graag op zondag 26 juni met elkaar gaan wandelen.

We verzamelen om 9.45 uur in de kantine. Om 10.00 uur gaan we op pad naar de kapel in de Broek.  Daar zullen we enkele passende teksten uit-spreken en kunnen we een kaarsje aansteken als symbool van hoop en vriendschap. We wandelen dan verder tot aan Hoeve Overhuizen, waar we rond 11.00 - 11.15 uur aankomen.
HerdenkenAldaar houden we een korte herdenking bij de capella domestica van de hoeve. We gedenken Annemie Thewissen, Martin Slangen, Jo Bouman, Funs Maassen, Jeuf Huppertz, Jo Baggen, Jeu Hamers, Herman Dortants, Hein Sieben, Koen Muijrers en Jan Snijders.

Na afloop van deze kleine plechtigheid is er koffie en vlaai of een andere consumptie in de brasserie of op het terras.
AanmeldenVoor ons verblijf in de brasserie is het wel nodig dat we weten met hoeveel mensen we ongeveer naar de hoeve komen. We vragen je vriendelijk je aan te melden. Geef aan met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen tot 18 jaar je aanwezig zult zijn. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.We kunnen na de koffie weer terugwandelen naar de Bocholtzerheide of je regelt vervoer of je wandelt naar huis. Mensen die liever niet wandelen zijn natuurlijk ook welkom op de hoeve. Zoals al gezegd, we komen rond elf, kwart over elf op de hoeve.

Meld je hier aan voor de wandeling. 

kapel Broek.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!