hoofdsponsor
subsponsoren

Voetbalzaken

Wedstrijdsecretariaat WDZ:
Jo Volders
Heiweg 192
6351 HZ Bocholtz
tel. 045-5443805 / 06-51 39 72 10
e-mail: wedstrijdsecretaris@vvwdz.nl

Wedstrijdsecretaris
Voor jeugd en senioren is er één wedstrijdsecretaris, dhr. Jo Volders. Onder zijn verantwoordelijkheid vallen het opstellen en communiceren van de competitie indelingen, wedstrijdschema’s, het toewijzen van scheidsrechters, het toewijzen van de kleedlokalen, het verwerken van wijzigingen van wedstrijden binnen de competitie indelingen, en het verwerken van de uitslagen.

Accommodatie
Het indelen van kleedlokalen en velden valt onder verantwoordelijkheid van dhr. Joep wetzels. Hij stelt een schema op van beschikbare accommodatie en doet dit de wedstrijdsecretaris toekomen.

Wedstrijdprogramma
Het wedstrijdprogramma wordt voor jeugd en senioren opgesteld door de wedstrijdsecretaris. Uitsluitend de wedstrijdsecretaris hangt de tweewekelijkse wedstrijdschema’s op de publicatieborden van senioren en jeugd. Wijzigingen uitsluitend door de wedstrijdsecretaris aan te brengen.

Wijzigingen wedstrijden
Bij wijzigingen van wedstrijden wordt het opgestelde schema wedstrijdwijziging gebruikt. Senioren en jeugdafdeling zorgen ervoor dat alle leiders van dit schema op de hoogte zijn.

Uitslagen
Jo Volders verzamelt op zaterdag en zondag de uitslagen van de senioren, veteranen en jeugd en plaatst deze op de site.

Klikmodellen digitaal wedstrijdformulier
De KNVB heeft klikmodellen gepubliceerd om te oefenen met het invullen van een digitaal wedstrijdformulier. Via onderstaande links kun je die modellen openen:
DWF voor categorie A
DWF voor categorie B

WEDSTRIJDFORMULIER NOOD
Wanneer het door storingen niet mogelijk is het DWF in Sportlink in te vullen kun je een noodformulier invullen. Dit kun je ophalen door op de titel van deze alinea te klikken.