hoofdsponsor
subsponsoren

Activiteiten commissie

WDZ leeft natuurlijk in eerste instantie van en voor de voetbalsport. In de sport zijn natuurlijk ook plezier en saamhorigheid van groot belang. Nevenactiviteiten zijn daarom onontbeerlijk en gelukkig staat de WDZ familie bekend om zijn saamhorigheid, mede te danken aan een groot aantal activiteiten die jaarlijks georganiseerd worden. Het zijn er al veel, maar nieuwe ideeën voor en het opzetten van nieuwe activiteiten zijn natuurlijk  altijd welkom.

Wil je iets organiseren neem dan contact op met de activiteitencommissie per mail naar activiteiten@vvwdz.nl.
Een lid van de activiteitencommissie neemt dan contact op. Voor een activiteit dient een Aanvraagformulier Activiteiten ingevuld te worden, dit formulier heeft de activiteitencommissie. Het formulier wordt samen met de aanvrager ingevuld. Verder spreekt de activiteitencommissie met jou af wie de coach is voor de activiteit.

De coach begeleidt het hele traject van het opzetten van een activiteit, helpt bij vragen, handelt de actiepunten die bestemd zijn voor de activiteiten commissie af, loopt met een checklist de hele activiteit met je door en evalueert na afloop samen met jou de voorbereidingen en het verloop van de activiteit. Leerpunten zijn namelijk altijd welkom en kunnen het alleen maar beter maken voor een volgende keer.
 
Bart Pluijmaekers

e. bart.pluijmaekers@home.nl
t. 06-11247502
Guido Schepers
Guido Schepers

e. gjpschepers@kpnmail.nl
t. 06-22243610
Luca Matheus

e. luca_m96@hotmail.com
t. 06-42610583
Martine Lux-Schepers
Martine Lux-Schepers

e. mluxschepers@gmail.com
t. 06-51412265
Michel Nicolaije
Michel Nicolaije

e. mnicolaije@ziggo.nl
t. 06-13400493
Wim Lauvenberg
Wim Lauvenberg

e. w.lauvenberg@planet.nl
t. 06 - 34 59 01 08